SLOVENSKA HIŠA V VRŠCU

 

Poštovani članovi Kluba,

kao što Vam je verovatno poznato, od 15. do 29. januara 2012. godine održava se Evropsko prvenstvo u rukometu – Srbija 2012. Prvenstvo se odigrava u četiri grada, i to u Beogradu, Novom Sadu, Nišu i Vršcu. Rukometna reprezentacija Slovenije igra u kvalifikacionoj grupu D u Vršcu, sa reprezentacijama Hrvatske, Norveške i Islanda. Ove utakmice se igraju od 16. do 20.januara 2012. godine.

Tim povodom je sa svim nadležnima dogovoreno da se u Vršcu organizuje tzv. Slovenska hiša – Slovenačka kuća, u kojoj bi navijači, u odgovarajućem ambijentu, od 15. do 21.januara 2012. godine, provodili vreme pre i posle utakmice. Očekuje se da će na ove utakmice organizovano doći oko 2000 navijača iz Slovenije, a očekuje se i pedesetak VIP gostiju, na čelu sa predsednikom Rokometne zveze Slovenije, gospodinom Franjom Bobincem.

U postavljanju rada ove hiše/kuće aktivno učestvuje i Uprava SPK i stoga Vas pozivamo da date svoj doprinos u realizaciji tog dogadjaja. Za detaljnije informacije oko konkretnog načina uključivanja molimo da se direktno obratite na g.Iliju Jovića, mob +381 63 8034353 ili na ilija.jovic@sportplusagencija.com.

Posted in Uncategorized.