U susret izborima za nacionalne savete nacionalnih manjina“ 23.10.2014 u Beogradu

 

Zadovoljstvo nam je da Vas pozovemo da prisustvujete Konferenciji „U susretizborima za nacionalne savete nacionalnih manjina 2014″ u okviru projekta „Minority News“.

Skup će biti održan u četvrtak, 23. oktobra, u Velikoj sali Medija Centra, ulica Terazije 3, Beograd, II sprat, sa početkom u 10 časova. Planirano vreme trajanja konferencije je 90 minuta. U prilogu Vam dostavljamo nacrt Programa.

Konferenciji su pozvani da prisustvuju pored članova Nacionalnih saveta nacionalnih manjina i vodeći ljudi Ministarstva državne uprave i lokalne samouprave, Kancelarije za ljudska i manjinska prava, Republičke izborne komisije, Delegacije Evropske Unije u Begradu, Kancelarije OSCE u Beogradu i mediji.

Ovaj skup će biti još jedna prilika da se preko medija ukaže na značaj izlaska predstavnika nacionalnih manjina na izbore za nacionalne savete nacionalnih manjina zakazane za 26. oktobar.

Molimo Vas da Vaše prisustvo potvrdite do utorka, 21. oktobra, na email office@cms.org.rs. ili na broj telefon 011/2180-513

Објављено у Uncategorized