NOVOGODIŠNJI DOBROTVORNI BAZAR

Međunarodni klub žena Beograda (The International Women’s Club- IWC) održaće svoj dvanaesti godišnji dobrotvorni Bazar u nedelju, 2. decembra 2012. godine od 10 do 16 časova, u Hali 2 Beogradskog Sajma. Prikupljena sredstva na Bazaru biće usmerena na podršku lokalnim nevladinim organizacijama koje rade sa ugroženim populacijama u Srbiji.

Ovaj dobrotvorni događaj obuhvatiće 50 štandova na kojima će predstavnici 40 zemalja (među njima i Slovenija) prikupljati novac nudeći posetiocima svoja tradicionalna, nacionalna jela i pića, zatim suvenire, knjige, igračke, odeću i druge stvari u ovom egzotičnom šoping okruzenju. Sav prihod od prodaje, namenjen je podršci humanitarnih projekata u Srbiji.

Godišnji dobrotvorni Bazar nije samo glavni godišnji događaj Međunarodnog kluba žena Beograda, već je i jedan od najvećih događaja na kojem se prikupljaju sredstva za dobrotvorne svrhe u Srbiji. Ovogodiđnji Bazar, otvoriće Dragica Nikolćc, supruga predsednika Republike Srbije.

Ulaznica za Bazar košta 200 dinara i može se kupiti na info pultu u hipermarketu Merkator centra, na info pultu Super Maxija u Delta sitiju, kao i u Space igraonici koja se nalazi na trećem spratu tržnog centra Ušće do 1. decembra, odnosno na blagajnama ispred hale 2 Beogradskog sajma 2. decembra. Za decu uzrasta do 10 godina, ulaz je besplatan.

Preuzeto sa: http://www.story.rs/vesti/u-fokusu/26876-novogodisnji-dobrotvorni-bazar.html

Објављено у Uncategorized